Det nordlige Jylland

Nordjylland strækker sig fra Skagen i nord til Hobro og Mariager i syd. Strandene til begge sider er den ideelle tumleplads for både børn og voksne. I Nordjylland er man altid tæt på det hele, Nordsømuseet, Fårup Sommerland, Nordjyllands Kunstmuseum, Jesperhus, og mange flere spændende attraktioner og kulturminder som f.eks. slotte og herregårde, der er åbne for publikum.
Vil man nyde stilheden og muligheden for fiskeri kan Limfjorden, de mange mindre åer og søer, byde på rige oplevelser. Den aktive golfspiller kan roligt vælge blandt mange af landsdelens attraktive golfbaner.
Aalborg er landets fjerdestørste by, og er placeret i midten, uanset hvor man befinder sig i landsdelen.


Jylland i midten

Jylland i midten med Vesterhavet og Kattegat på hver sin side byder på et varieret naturlandskab med kilometervis af landets sandstrande, små havnebyer, plantager, bugter og vige, søer og fjorde. Ved Ringkøbing Fjord ligger fuglereservatet Tipperne og Danmarks største å,Gudenåen bugter sig gennem landet med sit udløb i Randers Fjord, og fra Himmelbjerget, kan man skue ud over den prægtige natur. Vil man opleve områdets attraktioner er udvalget stort og bredt, og vi kan bl.a. nævne Hjerl Hede, Fiskeriets Hus, AQUA Ferskvands Akvarium, Djurs Sommerland, Kattegatcentret, Fregatten Jylland og mange flere. Også denne del af landet kan tilbyde spændende museer som Glasmuseet i Ebeltoft, Silkeborg Kunstmuseum, Museerne på Gl. Estrup m.fl.
Skal der shoppes er Danmarks anden største by Århus et naturligt valg, men derudover findes der et stort udvalg af driftige handelsbyer.Det sydlige Jylland

I den sydlige del af Jylland kan man få oplevelser fra vikingetid til nutid. Vadehavet og Marsken i vest, hvor naturen i tidernes løb har vist dens kræfter, til landskabet i øst med de blide fjorde, bugter og vige. Områdets - og vel nok Danmarks mest berømte attraktion - LEGOLAND® er sammen med Givskud Zoo et "must" at besøge for mange af områdets gæster, ligesom Schackenborg Slot i Møgeltønder og Gråsten Slot i Gråsten.
Ferieøerne Fanø og Rømø er et yndet udflugtsmål, hvor rigt dyreliv forefindes side om side med turismen. Det kulturelle udbud er stort og museerne byder på spændende udstillinger. Besøg bl.a. Vejle Kunstmuseum, Museet på Koldinghus, Trapholt, Ribe Kunstmuseum og ikke mindst de mange mindre museer. Besøg Danmarks ældste købstad Tønder, eller tag til Nordeuropas største marked, Brørup marked, der hver fredag har 10.-15.000 besøgende, der kommer for at gøre en god handel.Fyn og øerne

På Fyn, "Danmarks have", findes idylliske og fredelige landskaber med små huse, slotte og herregårde. Odense er Danmarks tredie største by med et stort udvalg af forretninger, restauranter og kulturelle indslag.
Oplevelsesmulighederne er mange, besøg f.eks. H. C. Andersens barndomshjem, Danmarks Jernbanemuseum eller Odense Zoo og Fjord&Bælt, der giver et kig ind i dyrenes verden – både over og under vandet. Det Sydfynske Øhav er et populært farvand for lystsejlere og et sandt eldorado for lystfiskere på grund af havørredfiskeriet, der er et af Europas bedste. Mindre broer forbinder Fyn med Tåsinge og Langeland og den største af dem alle – Storebæltsbroen – knejser stolt over Storebælt og forbinder Fyn og Sjælland.Sjælland og øerne

På Sjælland, Lolland, Falster og Møn finder vi et stykke af Danmark i al sin pragt med den lange kystlinje, de smukke strande, fjorde og mindre havne. Oplevelsesmulighederne er utallige, og der kan opleves alt fra golf, fiskeri, familieattraktioner som BonBon-Land, Sommerland Sjælland, Nordsjællands Sommerpark og Lejre Forsøgscenter til ulturhistoriske monumenter og bygningsværker som Roskilde Domkirke, Frederiksborg Slot og Kronborg for ikke at glemme de mange slotte og herregårde, der er spredt ud over øerne.
København, er altid et besøg værd og kan dække enhvers behov for oplevelser. På Lolland står de store flade landbrugsområder i stærk kontrast til Møns Klint. Også her er udbudet af oplevelser mange. Knuthenborg Park, Middelaldercentret, Aalholm Automobilmuseum for blot at nævne et par stykker.